Verander je Weber in een professionele smoker!
Maak kennis met de Rookenator/Smokenator (roestvrij staal), het meest innovatieve BBQ accessoire die uw Weber verandert in een professionele smoker! Het product is zo uniek dat hij nergens in Europa verkrijgbaar is, tot nu!
Heeft u altijd al gevogelte, vlees of vis willen roken maar nooit 800,- willen uitgeven voor een professionele smoker? Bent u het zat om altijd maar zwart geblakend vlees te eten?
Grijp nu uw kans want voor 60,- verandert u uw eigen Weber om tot een volwaardige Smoker.
Hoe werkt het?
De Rookenator wordt geplaatst in de Weber, door de opening kan de Rookenator gevuld worden met hete kolen. De Weber zorgt ervoor dat de warme lucht door de ketel wordt verspreid, daarnaast werkt de Rookenator zelf als een schild tussen de directe hitte van de kolen en het eten wat wordt bereid. In het de grote opening van de Smokenator kan een bakje met water(neutraal)/kruiden/bier/appel cider (smaakmakers) geplaatst worden. Dit zorgt voor een hoge luchtvochtigheid en dat is goed voor 3 dingen: het gerookte eten blijft mals, zorgt ervoor dat de temperatuur gematigd blijft waardoor er meer controle is op de algehele temperatuur in de Weber.
Wat de Rookenator in feite doet is het vlees indirect gaar stomen/roken. Doordat de temperatuur in de ketel gelijkmatig blijft over een langere periode, gaan de kolen/briketten langer mee en word het eten over een langere periode gelijkmatig gaar gemaakt.
De Rookenator is geschikt voor veel verschillende BBQ's, oa Weber kettle one, 47 / 57 cm dia, andere maten zijn op aanvraag verkrijgbaar!
Voor meer info kunt u altijd contact opnemen!